Çubuk'ta Toplu Sünnet Heyecanı

Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yukarı Çavundur Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında mahalledeki çocuklar sünnet ettirildi.

Çubuk Yukarı Çavundur Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında mahalledeki 15 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Derneğe başvuran ailelerin talebi üzerine Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Yaprak Üstün'den destek isteyen dernek başkanı Osman Şahbudak, hastane yönetiminin destekleriyle 15 çocuğu ücretsiz olarak sünnet ettirdi.

Üstün, gazetecilere yaptığı açıklamada, sünnet polikliniğinin geçen yıl hizmete girdiğini belirterek, "Bugün, 15 çocuğumuzu sünnetlerini yaptık. Bu sayede yine bir sosyal faaliyeti daha gerçekleştirmiş olduk. Sünnet polikliniğimizde hijyenik bir ortamda uzmanlarımız tarafından yapılıyor. Aileler ve çocuklar uygulamadan çok memnun." diye konuştu.

Kaynak: AA