Bayburt'ta Fotoğraf Sergisi Açıldı

Bayburt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi İmran Uzun'un, Türkiye'nin farklı illerinde çektiği fotoğrafların yer aldığı "Bir Gözüm Hep Dışarıdaydı 30+10" fotoğraf sergisi açıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi fuayesinde, Bayburt Üniversitesi'nin kuruluşunun 10. yılı etkinlikleri kapsamında açılan sergideki fotoğraflardan 30'u, Uzun tarafından Türkiye'nin çeşitli illerindeki tarihi, kültürel ve doğal mekanları yansıtırken, 10 fotoğraf ise Bayburt'un tarihi ve doğal mekanlarından oluşuyor.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek ile Prof. Dr. Hanefi Bayraktar'ın katılımıyla açılan ve 14 Mayıs'a kadar gezilebilecek sergiye öğrenciler de ilgi gösterdi.

Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bayburt Üniversitesi'nin kuruluşunun 10. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen sergideki fotoğrafların Bayburt'un yanı sıra diğer illeri de kapsadığını söyledi.

Bayburt Üniversitesi'nin kuruluşunun ardından özellikle son yıllarda yaptığı çalışmalarla her alanda adını yurt çapında duyurduğuna dikkati çeken Uzun, bundan sonraki yıllarda da bu başarı grafiğinin artarak devam edeceğine inandıklarını kaydetti.

Kaynak: AA