Polis Teşkilatı 173 Ncü Yılını Kutluyor

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 9-10 Nisan tarihleri arasında çeşitli programlar düzenlendi.

Polis Teşkilatı 173 Ncü Yılını Kutluyor
Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, 10 Nisan Salı günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak Polis Haftası kutlamaları için İnönü Caddesi esnafını gezerek davetiye dağıttı.

Müdür Kılıç, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173 ncü yılı nedeniyle yapılacak törenlere vatandaşları da davet ederek, Türk Polisi’nin bu gurur gününü polis-halk elele kutlamak istediklerini dile getirdi.

Sabah saatlerinden itibaren Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç eşliğinde bir grup rütbeli Emniyet mensubu Polis haftası nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Günhan Yazar’ı makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç ve polisler Bandırma Şehir Mezarlığında şehit polis memurlarının mezarlarını da ziyaret ederek kabirlerine çiçek bıraktılar. Kabir ziyaretleri esnasında vatan uğruna canlarını feda eden şehit emniyet mensupları için dualar okundu. Polis Emekliler Derneği’ne yapılan ziyaretin ardından da öğle namazına müteakip Haydar Çavuş Camii’nde şehit polis memurlarının ruhuna mevlidi şerif okutuldu.
Kaynak: İHA