Merkezefendi'den Mehmetçiklere Özel Asker Çantası

Denizli’nin Merkezefendi İlçe Belediyesi, vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan gençlere ‘Asker Çantası’ hediye ediyor.

Merkezefendi'den Mehmetçiklere Özel Asker Çantası
Merkezefendi Belediyesi, vatani görevini yerine getirecek olan Mehmetçikler için önemli bir projenin altına imza attı. ‘Vatan İçin Gidin, Sağ Salim Dönün’ projesiyle, vatani görevini yapmak üzere belgesini alan asker adaylarına asker çantası hediye ediliyor. Merkezefendi’de ikamet eden ve askere gidecek olan Mehmetçiklere Mayıs, Ağustos ve Kasım celplerinde Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenecek olan asker kınası ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından asker çantaları takdim edilecek.

‘Vatan İçin Gidin, Sağ Salim Dönün’ projesi için kayıtlar başladı.

Mayıs celbinin son başvurusu 15 Nisan’da sona erecek. Diğer celplerde askere gidecek olan Mehmetçiklerimiz resmi internet sitesi https://www.merkezefendi.bel.tr/askercanta/ linkinden kayıtlarını sürdürebilecekler.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi’de eskirlik belgesini alanlara asker çantasını hediye ediyoruz. Sloganımız da şu; ‘Vatan için gidin, sağ salim dönün.’ Merkezefendi sınırları içerisinde askerlik çağına gelmiş gençlerimizin vatani görevini yapmak üzere büyük bir heyecan yaşadıklarını biliyoruz. Bu heyecan içerisinde yanıma ne alacağım diye hiç endişe etmeyin, her şey bu çantanın içerisinde diyoruz. Merkezefendimize bu projemiz hayırlı olsun. Hayırlı tezkereler” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA