Kelkit Belediye Başkanı Yılmaz, 4 Yılı Değerlendirdi

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, 4 yıllık görev süresini değerlendirdi.

Yılmaz, Kelkit Belediyesi Nurettin Özdemir Kültür Evi'nde düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları 55 başlık altında basın mensuplarıyla paylaştı.

Göreve gelişinin ardından ilk olarak çevre düzenlemesine yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Yılmaz, ilçenin gelişimi için istişare kültürü içerisinde kararlar aldıklarını söyledi.

Yılmaz, Kelkit Belediyesinin ekonomik yönden güçlü olduğuna dikkati çekerek, "Belediye olarak maddi anlamda hiçbir çalışanımızı sıkıntıya sokmadık. İller Bankası dışında hiçbir kuruma, esnafa, vatandaşa tek kuruş borcumuz yok. Esnafımızdan belediye olarak sırayla alışveriş yapıyoruz." diye konuştu.

Göreve geldiklerinde Kelkit'in en önemli sorununun su sorunu olduğunu hatırlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Şu anda ilçenin her köşesinde çeşmelerden rahatlıkla içilebilecek temiz suyu vatandaşımızla buluşturduk. Belediyemizin araç filosunun neredeyse tamamını yeniledik. 2014 yılında 10 milyon 450 bin lira olan bütçemizi 2018'de 45 milyona çıkardık. Doğru yoldan ayrılmadan hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetleri sunmaya devam edeceğiz."

AK Parti ve MHP ilçe başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıyı, Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, gazete sahipleri ve muhabirler takip etti.

Kaynak: AA