GMİS 'Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 173. Yılını Kutluyoruz'

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, yönetim kurulu adına bir mesaj yayınlayarak Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yılını kutladı.

GMİS 'Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 173. Yılını Kutluyoruz'
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, yönetim kurulu adına yayınladığı mesajda Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yılını kutladı. Demirci, mesajında şöyle dedi.

“Toplumsal huzur ve güvenin düzenli bir şekilde sürdürülmesi, can ve mal güvenliğinin yasalar çerçevesinde korunması gibi yüksek bir sorumluluğu üstlenen Polis Teşkilatı, bu görevini 173 yıldır yerine getirmektedir.

Ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutluyoruz. Ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis adına, terörle mücadele ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna görevi başında şehit düşen emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki emniyet mensuplarına görevlerinde başarı ve aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyoruz”
Kaynak: İHA