Gazetecilerden Polise Sürpriz Kutlama

Balıkesir'de gazeteciler, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası'nı, şüpheli paket ihbarı yaparak hazırladıkları sürprizle kutladı.

Balıkesir'de görev yapan bir grup gazeteci, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla gün içerisinde çoğu zaman birlikte çalıştıkları polislere sürpriz kutlama yapmak istedi. Bunun için Altıeylül Mahallesi Keçeci Sokak'taki otopark önüne önceden hazırladıkları kutuyu yerleştiren gazeteciler, 155 Polis Hattı'nı arayıp şüpheli paket ihbarında bulundu.

Paketin olduğu bölgeye gelen ekipler, sokakta güvenlik önlemi aldı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in de olay yerine intikal ettiğini gören gazeteciler, beraberinde getirdikleri pastayı keserek, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası'nı kutladı.

İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, gazetecilerin yaptığı sürpriz karşısında mutlu olduklarını belirterek, "Polis ve gazeteciler her zaman alanda birlikte çalışıyor. Böyle bir günde böyle bir sürpriz de çok güzel oldu. Hep birlikte olmak bizi mutlu etti. Çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Olay yerine ilk gelen polis memuru İskender Aygün de "Polis her zaman halkımızın emrinde, hizmetinde. Bu da sürpriz oldu bizim için. Bizim günümüzü unutmadığınız için teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak: AA