Eğlence Ve Öğrenme Bir Arada

Sarıcakayalı ilkokul öğrencilerinin gerçekleştirdiği ‘Analı Babalı Okullar, Geziyorum, Okuyorum, Oynuyorum’ proje etkinliğine Başkan Güler de katıldı.

Eğlence Ve Öğrenme Bir Arada
Eskişehir Sarıcakaya İlçesi Belediye Başkanı Faruk Güler, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Özdemir ve Okul Müdürü Süleyman Bilen, Fatih İlkokulu tarafından hayata geçirilen ‘Analı Babalı Okullar, Geziyorum, Okuyorum, Oynuyorum’ isimli proje kapsamında Kapukaya İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek onlarla birlikte hem kitap okuyup hem de kitap hediye ederek eğlenceli bir etkinliğe imza attı.

Proje kapsamında iki okulun öğrencilerine kaynaşma programı uygulanırken, öğrenciler gönüllerince eğlenebilmenin mutluluğunu yaşadı. Sarıcakaya Belediyesi tarafından okul bahçesine kurulan şişme oyun parkı ve zıp zıp sayesinde çocuklar gün boyu eğlenceli vakit geçirdi. Gerçekleşen okuma etkinliğinde Belediye Başkanı Güler, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Özdemir ve Fatih İlkokulu Müdürü Bilen, öğrencilerle birlikte kitap okudu. Daha sonra Fatih İlkokulu öğrencileri, Kapukaya İlkokulundaki arkadaşlarına günün anısına birer kitap hediye ederek bir odada birleştirilmiş sınıflardan oluşan okullarını gezdi.

Program sonunda öğrencilere Sarıcakaya Belediyesi tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi.
Kaynak: İHA