Dergilikte 563 Dergi Ve Gazete Dijital Olarak Okunabiliyor

Martta yaklaşık 3,4 milyon derginin ve 896 bin gazetenin okunduğu Dergilik'te 563 dergi ve gazete bulunuyor.

Turkcell'in edilen dijital yayın platformu Dergilik, mart ayında da yepyeni içerikleriyle en çok okunanlar listesinde zirveye oturdu. Martta yaklaşık 3,4 milyon derginin ve 896 bin gazetenin okunduğu Dergilik'te 563 dergi ve gazete yer alıyor.

Turkcell'in açıklamasına göre, Dergilik, hem dergi hem de gazete raflarında yer alan birçok yayını tek bir uygulamada buluşturarak, insanlara okuma tutkusu kazandırmayı sürdürüyor.

Uygulamada mart ayında 3,4 milyon dergi ve 896 bin gazete okundu. Şu ana kadar telefon ve tabletine Dergilik uygulamasını indiren kullanıcılar yılbaşından bu yana yaklaşık 12,7 milyon yayına tek bir platform üzerinden ulaşmış oldu.

Dergilik'ten okunan yayın sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor. Mart ayında da çok sayıda yayın, Dergilik'in raflarındaki yerini aldı. Mart'ta Dergilik ailesine katılan 53 yeni gazete ve dergileriyle birlikte, uygulama üzerinden 474 dergi ve 89 gazete ile toplam 563 yayın online olarak cep telefonu ve tabletlerden okunabilir hale geldi.

Mart itibariyle Dergilik uygulaması 7,3 milyon kullanıcı sayısına ulaştı.
Kaynak: AA