Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Açıklaması 'Kırşehir, Hizmeti Örnek Alan Değil Örnek Bir Şehir'

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir merkezinde yürütülen üst yapı çalışmaları incelemesinde "Kırşehir’in hizmeti örnek alan bir şehir değil,hizmette örnek olan bir şehir" olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Açıklaması 'Kırşehir, Hizmeti Örnek Alan Değil Örnek Bir Şehir'
Şehir merkezinde altyapısı tamamlanan ve üst yapı çalışmalarının yapıldığı alanları inceleyerek görevlilerden bilgiler alan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, uzun cephe düzenlemesi, Akbank önü park düzenlemesi, caddelerde peyzaj düzenlemeleri, Yavuz Sultan Selim Bulvarında yol yapımı ve Lise Caddesinde sert zemin çalışmalarını yerinde inceledi.

Başlatılan bir çok projede son aşamaya gelindiğini anlatan Belediye Başkanı Bahçeci, "Tarihi Uzun Çarşı bölgesinde düzenlememiz de sona yaklaştık. İnşallah bir ay içerisinde tamamlanacak ve şehrimiz yeni bir görsel güzelliğe kavuşacak.

Akbank, önündeki çınarların altında yaptığımız düzenleme bitti. Caddelerimizde peyzaj çalışmaları hızla tamamlanıyor. Hepsi çok özel bitkilerden oluşan düzenlemeler. Kırşehir’i yeni bir boyuta taşıyor. Yavuz Sultan Selim Bulvarında yol çalışmamız devam ediyor. 5 kat standardında çok kaliteli bir yol yapıyoruz. 10 güne kadar masal parkı kavşağına kadar olan kısım bitecek. Lise ve Atatürk Caddesinde ki çalışmamız da sonlandıkça şehrimiz için ne hayal ettiğimiz daha iyi anlaşılıyor”dedi.

Devam eden belediye yatırımlarının kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını da söyleyen Belediye Başkanı Bahçeci, ’’Belediye olarak şehrimizin ihtiyacı olan hizmetleri kazandırabilmek ve vatandaşımızın hak ettiği kalitede hizmet üretmek için tüm ekiplerimizle birlikte canla başla çalışıyoruz. Gerek yol çalışmalarımız gerekse şehrimizi geleceğe taşıyacak projelerimiz Kırşehir’imizi geliştirme ve değiştirme adına yaptığımız çalışmalardır” diye konuştu.

Kırşehir’in artık örnek alınan bir şehirleşmeye sahip olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Kırşehir artık hizmeti örnek alan değil, hizmette örnek olan bir konumda. Yaptığımız çalışmalarla daha yaşanılır bir Kırşehir inşası gerçekleştiriyoruz. Modern ve geleceğe dönük, yarınların muhtemel sorunlarına öncü çözüm getiren, vizyon projelerle hemşerilerimizin taleplerine kulak veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi, Kırşehir halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor.Yapılan her proje ve çalışmalarda halkımızla birlikte karar alarak ilerliyoruz. Tüm yapılan işlerde önceliğimiz kalite ve özgünlük. Daha güçlü bir Türkiye’nin ve daha yaşanılır bir Kırşehir’in birlik ve beraberlik içerisinde inşa edileceğine inanıyorum”
Kaynak: İHA