23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

Gölcük'te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında alınacak güvelik tedbirleri ve kutlama programının belirlenmesiyle ilgili koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş başkanlığında Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Altıntaş, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çocuklar ve aileleri için önemli bir anı olduğunu belirterek, bayramın en iyi ve güvenli şekilde kutlanması için çalıştıklarını söyledi.

Kutlama etkinliklerini hava şartlarının elverişsiz olabileceği ihtimalini göz önüne alarak organize edeceklerini dile getiren Altıntaş, "Ayrıca, kutlamalar gerçekleştirilirken tüm okullarımızın iç ve dış güvenliği sağlanacaktır. Çocuklarımız ve ailelerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı güven içerisinde kutlayacak." diye konuştu.

Kaynak: AA