GEV'de Kostüm Yarışması Mutluluğu

Güney Eğitim Vakfı (GEV), Adana 6. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen kostüm yarışmasında elde edilen ikinciliğin mutluluğunu yaşadı.

GEV Yönetim Kurulu Üyesi Cahit İncefikir, yaptığı yazılı açıklamada, Adana 6. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen kostüm yarışmasında, kadın kolları üyelerinin Adana'nın kültürel zenginliğini yansıtarak hazırladığı kostümün ödüle layık görülmesinin sevindirici olduğunu belirtti.

GEV olarak bu topraklarda yaşamış kadim toplumların zenginliğinden de etkilenerek yarışmaya katıldıklarını ifade eden İncefikir, şunları kaydetti:

"Amacımız dereceye girmekten ziyade karnaval coşkusuyla oluşan bu güzel atmosfere canlı renkler ve modern desenler ile katkı koymaktı. Kadınlarımızın aldığı ikincilik ödülü hiçbir karşılık beklemeden gönüllülük esasıyla çalışan başta kadınlarımız olmak üzere tüm üyelerimizi motive etmiştir."

İncefikir, iki ay boyunca bin bir özveri ve emekle karnaval için hazırlanan vakfın başta Kadın Kolları Başkanı Filiz Boğa Değişmez olmak üzere tüm üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: AA