DTSO Başkanı Şahin Meclis Başkanı Dertli Oldu

DÜZCE – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, DTSO Meclis Başkanı ise Ahmet Dertli oldu.

DTSO Başkanı Şahin Meclis Başkanı Dertli Oldu
Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu ve meclis bakanlığı yönetimi için seçim yapıldı. 31 Meclis üyesinin oy kullandığı seçimlerde ilk olarak Meclis seçimi gerçekleşti. Burada bir konuşma yapan DTSO eski meclis Başkanı Ertan Taşlı, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek meclis olarak uyuş içinde çalıştıklarını ve başarılı bir meclis olduğunu söyledi.

Taşlı konuşmasında birlik beraberlik mesajı verdi.

Konuşmanın ardından seçimlere geçildi. 31 meclis üyesinin oy kullandığı seçimlerde Meclis Başkanı Ahmet Dertli oldu.

Devir teslim yapıldı

Seçimlerin ardından Meclis eski Başkanı Ertan Taşlı’nın odasında devir teslim tereni gerçekleşti. Taşlı yeni başkanın görevinin hayırlı olmasını diyerek makamı Ahmet Dertli’ye teslim etti. Ahmet Dertli’de yeni meclisin birlik beraberlik ve uyum içinde çalışacağını söyledi.



Yönetim Kurulu seçimi yapıldı

Meclis başkanlık seçiminin ardından DTSO’da yönetim kurulu başkanlığı için sandıklar kuruldu. Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimlerde 31 meclis üyesi oy kullanarak yeni Yönetim Kurulu Başkanını seçti. DTSO yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin oldu. Seçimlerin ardından üyeler ve davetliler yeni Başkan Tuncay Şahin’i tebrik ettiler.

DTSO’nun yeni Başkanı Tuncay Şahin seçimin ardından yaptığı açıklamada, 30 yıldır seçimlerde böyle blok liste çıkmadığını söylerken, çok büyük birliktelik sağlandığını dile getirdi. Şahin, “Bu birlikteliği bundan sonra da taşıyacağımıza inanıyoruz. Bakanımızın (Faruk Özlü) emrettiği şekilde Düzce’ye en iyi hizmetleri getirmeye uğraşacağız” dedi.



En genç üye oldu

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası en geç üyesi ise 1985 Doğumlu olan Murat Taştepe oldu.
Kaynak: İHA