Konyaaltı Standı İlgi Odağı Oldu

Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Fuarı ve Kongresi’nde (HESTOUREX) Konyaaltı Belediyesi’nin çiçek bahçesini andıran yeşil dokulu standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Konyaaltı Standı İlgi Odağı Oldu
HESTOUREX’de Konyaaltı Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, standı ziyaret eden misafirlerle tek tek ilgilendi. Konyaaltı Belediye standını, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve çok sayıda ziyaretçi gezdi. Stant içerisinde çiçek bahçesini andıran yeşil dokulu alan yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektirdi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te standa gelen misafirlere biberiye fidesi hediye etti.

Başkan Muhittin Böcek, fuarların Antalya’da turizmi 12 aya yayılmasında çok önemli bir etken olduğunu söyledi.

Başkan Böcek, “Antalya’mızı Konyaaltı’mızı her alanda tanıtmaya çalışıyoruz. HESTOUREX fuarı da Antalya’ya büyük katkı sağlayacak. Özellikle sağlık turizmine katkı sunması açısından önemli bir yere sahip. Biz de belediyemiz standı bünyesinde bölgemizde hastanelerle birlikte yerli ve yabancı misafirleri ağırlıyoruz. Konyaaltı Bölgesine kazandırdığımız Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi, şehir merkezinde kongre turizmine büyük katkı sağlayacak. Saklıkent Kayak Merkezimiz ile kış turizmine hizmet veriyoruz. Bu gibi yatırımlar Antalya’ya turizmi yıl boyunca sürdürülebilir kılmak istiyoruz” dedi.

HESTOUREX 8 Nisan tarihine kadar Anfaş Expo Center Alanı’nda ziyarete açık olacak.
Kaynak: İHA