Bismil'de Yaz Öncesi Durum Değerlendirme Toplantısı

Diyarbakır’ın Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, ilçedeki kurum amirleri ve belediye müdürleri ile birlikte yaz mevsimi öncesi durum değerlendirme toplantısı yaptı.

Bismil'de Yaz Öncesi Durum Değerlendirme Toplantısı
Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Boyacıoğlu, İtfaiye Daire Başkanlığı, DİSKİ, belediye müdürleri ile öğlen yemeğinde bir araya gelerek, belediyenin genel çalışmalarıyla ilgili yaz mevsimi öncesi değerlendirme toplantısı yaptı. Geçen sene yapılan çalışmaları kısaca özetleyen Başkan Gülenç, emeklerinden dolayı tüm birim amirlerine ve personellere teşekkür etti. Bu yıl yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Gülenç, hazırlanan projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunda talimatlar verdi. 2017 yılında büyük projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Gülenç, uygulanan projelerin yeterli olmadığını, sürekli hizmet üretmek için gece gündüz çalışmaya devam etmek zorunda olduklarını ifade etti.

Görev süresinde birinci yılı tamamlandığını ve bugüne kadar Bismil’in köklü sorunlarına çözüm ürettiklerini ifade eden Başkan Gülenç, 2018 yılının toparlanma yılı olacağını, el atılan projelerin tamamlanacağı ve hizmete sunulacağı yıl olacağının altını çizdi.

2018 proje yılı olacak

Devam eden projeler hakkında birim amirlerinden bilgi alan Başkan Gülenç, projelerin eksiksiz ve zamanında bitirilmesi için titiz bir çalışma gerektiğini belirtti.

Yaz mevsiminde, yol, kilitli parke taşı, park ve peyzaj çalışmaları ile birlikte sosyal projeler konusunda da çalışmalar yapacaklarını söyleyerek kusursuz bir hizmet için tüm personellerle sahada olacaklarını ve yapımı devam eden projelerin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarımız hız kazanacak ve ilçemizin birçok noktasında projelerimizi canlandıracağız” dedi.

Kaynak: İHA