Ankara, Dünya Sağlık, Spor Ve Alternatif Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı

Ankara, Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı’nda (HESTOUREX) tanıtıldı.

5 Nisan’da Antalya Expo Center’da kapılarını açan Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı’na (HESTOUREX) çok sayıda ülkeden hastaneler, seyahat acentaları, oteller, spor tesisleri katıldı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Dışişleri Bakanlığı, Ekonomi, Kültür ve Turizm, Kalkınma, Gençlik ve Spor ile Sağlık bakanlıkları tarafından desteklenen fuarda önemli sağlık kurum ve kuruluşları çalışma alanları ile ilgili bilgilendirme yapacaklar.

8 Nisan’a kadar devam edecek olan fuara Ankara’da yer alan hastaneler ve medikal firmalar da katılım sağladı. Ankara Kalkınma Ajansı, fuarda Özel Ankara Umut Hastanesi, Özel Koru Hastaneleri, Özel Çankaya Yaşam Hastanesi, LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi, Anatolia Doctors Group, Ankara Sağlık Turizmi Derneği, Gürgan Clinic Kadın Sağlığı, İnfertilite ve Tüp Bebek Merkezi, Jeomed-Medikal İlaç Pazarlama AŞ, Cybelle Medikal Cihaz Üretim Şirketi, Mist Elektronik Biyomedikal Ltd. Şti., MOSLAB-Medikal Oluşum Sanayi, Koç İlaç Kişisel Bakım San. Tic. Ltd. Şti. Carotis Medikal ve Dental Estetik Center firma ve kurumları ile birlikte yer aldı.

Hestourex Dünya Sağlık Spor ve Alternatif Turizm Fuarı’nda aynı zamanda B2B görüşmeleri

Fuarda Türkiye’deki kuruluşlar, dünyanın her yerinden gelen satın alma heyetleriyle de bir araya gelecek. B2B görüşmeleri Ankara standında bulunan hastaneler, kurumlar ve firmalar tarafından da yapılacak. Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, fuarla ilgili olarak, “Böylesi geniş katılımlı bir fuarda yer almak Ajansımız ve Ankaramız açısından son derece önemli. Bildiğiniz üzere Ankara Türkiye’nin en büyük sağlık tesisleri, medikal şirketleri ve termal tesisleri ile hatırı sayılır bir deneyime sahip. Bu bilgi ve deneyimimizi uluslararası katılımlı platformlarda yer alarak tanıtmaya çalışıyoruz. Bu tür etkinliklere katılmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA