Tuzla Belediyesi'nden İmarlı Satılık Arsalar

Tuzla Belediyesi, toplu işyeri ve depolama alanı imarlı 5 arsasını 10 Nisan 2018’de kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıyor. Özellikle İstanbul’da konut alanlarının içinde kalan ve çıkış noktası arayan, aradığı nitelikte arsalar bulmakta zorlanan sanayi siteleri, kooperatifler ve küçük işyerlerinden oluşan sitelerin ihaleye ilgi göstermesi bekleniyor.

Tuzla Belediyesi, Sabiha Gökçen Havalimanı ve TEM Otoyolu Orhanlı Gişeleri’ne 5 dakika yakınlıkta yer alan 5 arsasını satışa çıkarıyor. İmar ve mülkiyet sorunu bulunmayan, tam hisseli 4.376, 12.639, 15.619, 17.178 ve 20.466 metrekare ölçülerine sahip arsalar, 10 Nisan 2018’de Tuzla Belediyesi Encümen Salonu’nda kapalı teklif usulü ile satışa çıkarılacak. Toplu İşyeri ve Depolama Alanı imarına sahip olan arsalar, bölgenin planlı gelişimi, kolay ulaşımı ve gelişmeye açık yönüyle özellikle şehir merkezindeki kooperatiflerin, küçük ve orta ölçekli işyeri sitelerinin imdadına yetişme özelliği taşıyor.

Tuzla Belediyesi’nin satışa çıkardığı arsalar, yatırımcılara da cazip özellikleri ile fırsat sağlıyor. Tuzla Belediyesi’nin ilçenin yüzde 95’inde gerçekleştirdiği planlama, kentsel dönüşüm projelerinde ilkleri uygulaması, yakın bölgede gerçekleştirilen ve yaklaşık 12 bin kişiyi tapu sahibi yapan imar uygulamaları, bölgesel gelişimi tetikleyen unsurlar arasında yer alıyor.
Kaynak: İHA