Merkezefendi Belediyesi 63 Okula 3 Bin 500 Adet Top Dağıttı

Denizli Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içindeki ilkokullara ve ortaokullara 3 bin 500 adet basketbol, voleybol ve futbol topu desteğinde bulundu.

Merkezefendi Belediyesi 63 Okula 3 Bin 500 Adet Top Dağıttı
Sporun ve sporcunun dostu Merkezefendi Belediyesi, spora destek kapsamında çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, ilçe sınırları içindeki ilkokullara ve ortaokullara top dağıtımı yaptı. Belediyenin Selçukbey’e kazandırdığı Spor Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen top dağıtım töreninde, öğrencilerin beden eğitimi dersinde faydalanması amacıyla 63 okula 3 bin 500 adet basketbol, voleybol ve futbol topu hediye edildi. Gerçekleştirilen törende konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Okullara yaptığımız ziyaretlerde bizlerden talep edilen top hediyeleri ile ilgili arkadaşlarımızın yapmış olduğu bir koordinasyon toplantısı çerçevesinde, sadece okullarımızda kullanılmak üzere Merkezefendi Belediyesi olarak, okullarımıza futbol, basketbol ve voleybol topları hediye etme kararı almıştık. Dağıttığımız bu toplar okullarımızdaki beden eğitimi öğretmenlerimizin, spor hocalarımızın kontrolünde olacak. Merkezefendi ’de spor, pazar akşamları izlenen bir şey olmaktan mutlaka çıkarılacak, her bireyin bizzat yaptığı iştigal konusu haline getirilecek. ‘Merkezefendi Belediyesi sporun ve sporcunun dostu’ çerçevesi kapsamında bugüne kadar birçok projeye imza attık. Spor bizim için her zaman en önemli konulardan biri olmuştur” dedi.

Dağıtım töreninden sonra Spor Eğitim Merkezi’ni dolaşan Başkan Subaşıoğlu, basketbol, futbol ve tenis sahalarında çocuklara verilen kursları ziyaret etti. Küçük yaşta sporla ilgilenen çocuklara başarılar diledi.
Kaynak: İHA