Kırşehir Belediyesinden Mucur'a Kütüphane

Kırşehir Belediyesince Mucur ilçesindeki ortaokula kütüphane yaptırıldı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Umudumuz Çocuklarla, Çocuklar Kitaplarla" projesi kapsamında Fatih Ortaokulunda yaptırılan kütüphanenin açılışında yaptığı konuşmada, öğrencilerin en önemli bilgi kaynağı olan kitaplara ulaşmaları için kütüphane oluşturduklarını belirtti.

Kütüphanenin Mucur Fatih Ortaokuluna hayırlı olmasını dileyen Bahçeci, şunları kaydetti:

"Bu kütüphane ile birlikte belediye olarak dördüncü kütüphanemizi açtık ve yapmaya devam edeceğiz. Kütüphaneden ve bilgiden daha kıymetli bir şey yok. Başka binalara verdiğimiz önemi, kıymeti, değeri kütüphanelere yeterince veremiyoruz. İnşallah kitaplara ve kütüphanelere daha fazla değer vermeliyiz. Fatih Ortaokulunda güzel bir kütüphane açıyoruz. Mucurun pırıl pırıl gençleri, çocukları kütüphanede fayda göreceklerdir. Tabii ki fiziki olarak değil, içini de kitaplarla doldurmak lazım. Çocukların her bilgiye ulaşmasını sağlamak lazım. Bu konuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Kütüphanemiz okulumuza da ilçemize de hayırlı, uğurlu osun."

Konuşmasının ardından kütüphanenin açılığını gerçekleştiren Başkan Bahçeci, Mucur Zeynep Tuncay Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Kaynak: AA