Kalite Ve Başarı Sempozyumu

BUSİAD ile KalDer Bursa Şubesinin iş birliğiyle düzenlenen sempozyum, 1314 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ile Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesinin iş birliğiyle düzenlenen "Kalite ve Başarı Sempozyumu" 13-14 Nisan'da gerçekleştirilecek.

KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Erbay, BUSİAD'da düzenlediği basın toplantısında, sempozyumun bu yılki ana temasının "Dönüşümü Yönetmek" olarak belirlendiğini söyledi.

Ekonomik, dijital, toplumsal, kültürel dönüşümün tüm dünyanın ortak konuları olduğunu belirten Erbay, "Sanayi sektörü gibi hizmet sektörü de kapsamlı bir dönüşümden geçiyor. Değişen ve çeşitlenen müşteri beklentilerini karşılamak kolay değil. Yok olma riski taşıyan kaynaklar, doğayla barışık üretim sistemlerini zorunlu kılıyor. Bu konular ışığında dönüşüm nasıl yönetiliyor? İnsan kavramı bunun neresinde? Ulusal düzeydeki konuşmacılar ve katılımcılarımızla bu konuları 13-14 Nisan tarihlerinde sempozyumda 'Dönüşümü Yönetmek' teması ışığında tartışmaya açacağız." dedi.

- "2017 Bursa Mükemmellik Ödülü" sonuçları 14 Nisan'da açıklanacak

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Buğra Küçükkayalar da 2003 yılından bu yana düzenlenen sempozyumun bir paydaşı olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Sempozyumun ikinci gününde 2017 Bursa Mükemmellik Ödülü'nü alanların açıklanacağını bildiren Küçükkayalar, şunları kaydetti:

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da sempozyumun ilgili temasına uygun olarak birbirinden değerli bilgi paylaşımları ve hayat hikayeleriyle farklı ufuklara doğru yol alma şansı bulacağız. Öte yandan sempozyumun ayrılmaz bir parçası olan 2017 Bursa Mükemmellik Ödülü'ne de organizasyonun ikinci günü tanık olarak, ödül almaya hak kazanan kurum ve kuruluşları alkışlama şansı bulacağız."

Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Sadettin Çiçek de Erdem Kaya Patent ile Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinin ödül sürecinde finalde olduklarını belirtti.

Çiçek, kurumların takvim doğrultusunda hazırlıklarını yaptıklarını ifade ederek, "Değerlendiricilerin saha ziyaretleri sonucu iki kurumumuz finale kalmayı başardı. Finale kalan Erdem Kaya Patent ve Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesini kutluyor, başarılar diliyorum. 2017 Bursa Mükemmellik Ödülü'nün sonucu 14 Nisan Cumartesi akşamı düzenlenecek törende açıklanacak. Mükemmellik sonu olmayan bir yol. Ödül alacak kurumların geçmiş yıllarda olduğu gibi kentimizi başarılı bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum." diye konuştu.
Kaynak: AA