Halk Günü Ve Asayiş Toplantıları Sürüyor

Oltu Kaymakamlığı tarafından her ay düzenli olarak icra edilen Halk Günü etkinliği ve asayiş toplantısı Oltu Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İki oturum halinde düzenlenen toplantının ilk bölümü Halk Günü etkinliği şeklinde geçti. Oltu Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan iş ve yardım talebinde bulunan vatandaşlar, isteklerini doğrudan İlçe Kaymakamı Şenol Turan’a iletti. Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Kaymakam Turan, sorunların çözümü için yardım almaya müsait durumda olanlara yardımcı olma sözü verdi.

Halk Günü Ve Asayiş Toplantıları Sürüyor
Halk Günü etkinliğinin ardından aylık asayiş toplantısı yapıldı. Mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıya, İlçe Kaymakamı Şenol Turan’ın yanı sıra Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gazi Atmaca, İlçe Emniyet Müdür Enis Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Manas Demir, Oltu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Serkan Alkan ve Gıda Tarım ve hayvancılık İlçe Müdürü Murat Yılmaz katıldı.

Toplantıda İlçe kaymakamı Şenol Turan, ‘’Alt yapı ve üst yapı hizmetlerini yapmaya yetkimiz olmadığı için bu tür talepleri almıyoruz. İlçemiz de proje aşamasında olan çalışmalarımız var ilerlemeler var yakın zaman da bir projemiz hakkında bir müjde vereceğiz. Yaz ayları geliyor, göçerler yaylalarımıza ve meralarımıza geliyor. Bu vesile ile keşif yapma amacı ile gelen kötü niyetli kişiler olabilir. Bu konunun takibinde güvenlik güçlerimize yardımcı olmanızı istiyorum’’ dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat Yılmaz ise, genç çiftçi desteklemeleri ile ilgi bilgi vererek, mahallelerde yaşayan ve bu projeden faydalanmak isteyen gençlerin kendilerine yönlendirilmesini istedi.
Kaynak: İHA