Federasyon Başkanları Karakan Ve Çelen, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı federasyon başkanlarına teşekkür eden Yılmaz, Bolu’da sporun her branşında ciddi atılım yapıldığını söyledi.

Başkanı Yılmaz, Bolu’nun geleceğini turizm, üniversite, sağlık ve spor kenti olacak şekilde planladıklarını belirterek, "Bolu, uluslararası sporcuların kamp yapacağı ve dünyaya sporcu yetiştirecek alt yapıya sahip bir il olacak. Bu konuda bize destek veren federasyon başkanlarımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan da "Bolu’da her sene uluslararası organizasyonu alıp yabancı ülkelerden sporcuların gelmesini sağlayacağız. Bu bizim vazifemiz. Bolu ilini seviyoruz ve güzelliklerini yurt dışında herkesin görmesi lazım. Federasyon olarak takımımız için Bolu için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz." dedi.

Ziyaret sonunda Türkiye Hokey Federasyon Başkanı Karakan, Başkan Yılmaz’a adının yazıldığı forma ile çim hokeyi sopası hediye etti.

Kaynak: AA