Dulkadiroğlu'ndan, Şehit Ailelerine Ziyaret

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, şehit ailelerini ziyaret etti.

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dulkadiroğlu, kent merkezinde yaşan şehit ailelerine ziyaret ederek, onların istek ve taleplerini aldı.

Dulkadiroğlu, Tunceli'de şehit düşen Astsubay Sedat Mert ve Şırnak'ta şehit olan Onbaşı Oktay Atasoy'un aileleriyle evlerinde görüştü. Ziyaret sırasında konuşan Dulkadiroğlu, şehit ailelerine her zaman çok büyük kıymet verdiklerini ve daima yanlarında olduklarını dile getirdi.

Şehit ailelerini kutsal birer emanet olarak gördüklerini vurgulayan Dulkadiroğlu, "Ailelerimiz bize bu topraklar için seve seve canını veren şehitlerimizin, yiğitlerimizin emanetidir. Bu kutsal emanetlerin yanında olmak ve sorunlarına ortak olmak bizim en önemli görevimizdir. Kentteki tüm şehit aileleri ile irtibatımızı devam ettirerek, onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz." sözlerini kullandı.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan ve Başkan Yardımcısı Yunus Erdoğdu'nun da hazır bulunduğu ziyaretlerde ailelere şehitlerin halıya dokunmuş fotoğrafları, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

Kaynak: AA