Başkan Taşkın Vatandaşları Dinledi

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, mahallelerin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için başlatılan “Halkla Buluşma Toplantısı” ile Barış ve Doğan mahallesi Selahattin Eyubi İlköğretim okulunda vatandaşları dinledi.

Başkan Taşkın Vatandaşları Dinledi
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, belediye birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Vatandaşlar, toplantıda söz alarak taleplerde bulunup, görüşlerini açıklayıp Belediye Başkan Vekili Taşkın ve ilgili kurum müdürleri ile doğrudan görüştü. Anlık çözüm bulunamayan ya da koordinasyon gerektiren konular ise birim müdürlerince daha sonra çözüm bulunmak amacıyla not alındı. Halk Günlerinde vatandaşların, taleplerini ve isteklerini dinlediklerini aktaran Taşkın, katılımlarından dolayı tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti. Taşkın, “Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. Biz 3 dilli kardeş şehir diyoruz. Aslında çok farklı kültürlerin bir arada yaşadığı ve kucaklaştığı bir kentteyiz. Gurur duyuyoruz bundan” dedi.

Vatandaşlar ise toplantının verimli geçtiğini belirterek, sorunlarıyla anında ilgilenilmesinden dolayı Başkan Vekili Taşkın’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA