Başkan Bahçeci'den Esnaf Ziyareti

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafı ziyaret etti.



Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçeci, kent merkezinde Atatürk Caddesi ve Medrese Mahallesinde esnafı ziyaret ederek, yapılan hizmetler hakkından görüş alışverişinde bulundu.

Rutin belediyecilik hizmetleri dışında kalan zamanlarda esnafın sorunlarını, talep ve isteklerini dinlediklerini belirten Bahçeci, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz gün de dediğimiz gibi şehrimizi hemşehrilerimizle beraber yönetmeye gayret gösteriyor, onların istek ve taleplerini hizmetlerimizin en başına koyuyoruz. Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da Kırşehirlilerin daha konforlu, kaliteli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi. Kırşehir’i kültürün, huzurun ve konforun cazibe merkezi haline getirmek için ekip arkadaşlarımız ile bütün mesaimizi yepyeni projeler üretmek için harcıyoruz. Okulları, dernekleri, sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı sık sık ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Her ziyaretimizde talepleri ve istekleri alarak müdahale ediyor, çözüm üretmeye gayret ediyoruz."

Kaynak: AA