Vali Şimşek Vatandaşlarla Buluştu

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, çarşamba günleri düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Her hafta çarşamba günü valilikte düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Şimşek, onları dinleyerek sorunlarıyla ilgilendi.

Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Halk Günü toplantılarının amacının vatandaşların istek ve taleplerinin birinci ağızdan dinleyerek sorunlara en kısa sürede çözüm üretmek olduğunu ifade etti.

Vatandaşların sorunlarının çözüldüğünü gördükçe sorumluluk makamında bulunanlar olarak mutlu olduklarını belirten Şimşek, şunları kaydetti:

"Bütün çalışmaları vatandaş odaklı hizmet ekseninde yürütüyoruz. Kentin yöneticileri olarak yaptığımız tüm yatırım ve çalışmalarda devletimizin sıcaklığını vatandaşlarımıza mutlaka hissettiriyoruz. Klasik kamu yönetimi anlayışını bir tarafa bırakarak, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında sadece Valilik değil, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının üzerini düşeni yapması büyük önem arz ediyor.Bugün olduğu gibi vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerini dile getirdikleri ve toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla Halk Günü toplantısını düzenli olarak yapmaktayız.Dertlerini anlatan vatandaşlarımızın mevzuat çerçevesinde sıkıntılarına çare olmaya çalışıyoruz. Bu toplantılarda sadece gıda, giyim ve barınma değil, tüm ihtiyaçlarına çare bulmaya çalışıyoruz."

Kaynak: AA