Sepaş Enerji, KOİF'18'e Hazır

Sepaş Enerjsi, bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri (KOİF’18) katılıyor.

Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere tüm Türkiye’de 1 milyon 700 bin müşterisi bulunan Sepaş Enerji, Kocaeli Valiliği koordinatörlüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığı ve Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri’ne katılacak. 5-7 Nisan 2018 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenecek olan fuarda Sepaş Enerji de ziyaretçilerini ağırlayacak.

Sepaş Enerji standına uğrayan ziyaretçiler, Sepaş Enerji’de çalışma hayatıyla ilgili bilgi edinebilecekleri gibi iş başvurusu için özgeçmişlerini de bırakabilecek.
Kaynak: İHA