Özel Beden Eğitimi Ve Spor Tesislerinin İş Ve İşleyişleri Toplantısı

Antalya ve ilçelerinde hizmet veren özel beden eğitimi ve spor tesislerinin iş ve işleyişleri hakkında bilgilendirme toplantısı, Antalya Spor Salonunda yapıldı.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, AGSİM İşletmeler Şube Müdürü İzzet Tekeli, AGSİM Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Buğrahan Bozkurt, AGSİM spor ilçe müdürleri ve özel spor beden eğitimi tesisi işletmecileri katıldı.

Antalya ve ilçelerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce kayıt altında çalışma izin belgesi verilen 152 özel beden eğitimi spor tesisi olduğunu belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, 4 ayda bir Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün denetim ekibiyle tesislerin ruhsatlandırılması ve kriterlere uygun hale getirilmesi için incelemelerde bulunduklarını bildirdi.

Hacıcaferoğlu, özel spor beden eğitimi tesislerinde düzenli olarak spor yapan bireylerin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tastik ve onaylı spor kartları hazırlanacağını bu uygulama sayesinde düzenli olarak spor yapan kişilerin sayılarının da belirleneceğini kaydetti.

Kaynak: AA