Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye'deki Çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Herkes Ünye’nin kalkınması, Ordu’nun büyümesi, Türkiye’nin dünyada söz sahibi olması için çalışıyor." dedi.

Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesindeki yatırım ve planlanan projeleri, basın mensuplarına düzenlediği gezi programında anlattı.

Fevzi Çakmak Mahallesi Kefeli Cami önünden başlayan programda daha sonra alt ve üstyapı çalışmalarını beraberindekilerle inceleyen Yılmaz, şunları söyledi:

"Herkes Ünye’nin kalkınması, Ordu’nun büyümesi, Türkiye’nin dünyada söz sahibi olması için çalışıyor. Hizmetlerimizden halkımız memnun ise bizlerde mutlu oluyoruz. Bu bize daha çok çalışma arzusu veriyor. Ünye’nin hizmetlerde geri kaldığını iddia edenler oluyor. Ancak sizler neler yapıldığını görüyor, çalışmalarımızı biliyorsunuz. Her şey ortada."

Ünye ilçesinde çöpün büyük bir kısmının bertaraf edildiğini söyleyen Başkan Yılmaz, "Biz Ünye’ye çöp konusunda yatırım yapıyoruz. Çünkü Ünye Çimento’nun kurduğu tesis yaklaşık 30 milyon liraya mal oldu. Ünye Çimento’nun yakıta ihtiyacı var. Bu tesisin kullandığı yakıt ise Ordu Büyükşehir Belediyesinin getirdiği çöptür. Çöp sayesinde sistemi aksatmadan yürüyor, yakıt ihtiyacı karşılanıyor." diye konuştu.

Bazı konularda bilinçli ya da bilinçsiz dedikoduların yapıldığını da söyleyen Yılmaz, "Gerçek dışı konuşmalar azmimizi ve hızımızı kesemez. Biz halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu bilen insanlarız. Bugüne kadar hayata geçirilen hizmetler ortadadır. Ordu ili büyük bir değişim ve dönüşüm yaşıyor. 2019 yılı sonuna doğru artık yapacağımız bir yatırım kalmayacak. Çünkü şu ana kadar girilmedik alan ve yatırım kalmadı." dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da yapılan yatırımlar için Yılmaz ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA