Multinet Gift'ten Ramazan Kampanyası

Multinet Gift, 18 Haziran'a kadar yapılacak Ramazan Bayramı yüklemelerinde her 100 lira için 5 lira hediye kazandıracak.

Türkiye'nin ilk kurumsal hediye kartı Multinet Gift, 18 Haziran'a kadar yapılacak Ramazan Bayramı yüklemelerinde her 100 lira için 5 lira hediye kazandıracak.

Yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketi Multinet Up'tan yapılan açıklamaya göre, firmaların operasyonel yükünü azaltırken, teşvik ve yardımların da istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılmasını sağlayan Multinet Gift, Ramazan ayında da işverenlerin çalışanlarına sunabilecekleri önemli bir destek alternatifini hayata geçirdi.

Multinet Gift müşterileri, Ramazan kampanyasıyla, 18 Haziran'a kadar yapacakları Ramazan Bayramı yüklemelerinde hem yüzde 39'a varan vergi avantajından faydalanacak hem de her 100 lira için 5 lira hediye kazanacak.

Kampanyaya 18 Haziran'a kadar başvuru yapanlar katılabilecek. Hediye Multinet Gift'ler, 7 bini aşkın anlaşmalı noktada marketten giyime kadar pek çok kategoride kullanılabilecek.

Kaynak: AA