Başkan Asya, Muhtarlarla Buluştu

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Lale Vadisi Parkı'ndaki kafeteryada muhtarlar ile buluşan Asya, kentte yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Asya, yaptığı konuşmada, şehrin kalkınması için muhtarlarla birlikte hareket ettiklerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Muhtarlarla 4 yıldır zaman zaman bir araya geldiklerini ve memleketi iyi seviyeye getirmek için çaba içerisinde olduklarını belirten Asya, "Bu süre içerisinde her şeyi kusursuz bir şekilde yapmamış olabiliriz. Bazen projelerimiz gecikmiş olabilir. Finansman konusunda sıkıntılar yaşamış olabiliriz. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki hedeflediğimiz çalışmaların hemen hemen tamamını gerçekleştirmeyi başardık. Hatta planlamamızda olmayıp da sonradan dahil ettiğimiz birçok yatırımı da bu süre içerisinde yaptık". dedi.

Muhtarları her zaman önemsediklerine vurgu yapan Asya, şunları kaydetti:

"Sizlerle ilk toplantımızı yaptığımda bu şehri birlikte yöneteceğimizi söylemiştim. 4 yılı geride bıraktığımız bugünlerde karşınıza başı dik bir şekilde çıkmanın gururunu yaşıyorum. Sizlerin talep ve önerilerini hep dikkate aldım. Sizleri meclis üyelerimden ve bürokratlarımdan üstün tutmanın gayretinde oldum. 'Ortak Akıl Birlikte Yönetim' sloganımıza sadık kalarak sizlerle birlikte sorumlu olduğunuz mahallelere hizmet götürmeye çalıştık. Bütün mahallelerimize eşit mesafede davranarak şehrin en ücra köşesine kadar gerekli hizmetin götürülmesini sağladık. Bundan sonra da Allah'ın izniyle aynı hassasiyetle hizmetkarlığımızı devam ettireceğiz."

Kaynak: AA