AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yıldız Açıklaması

'Çıktığımız bu yolda önce Allah'a, sonra teşkilatlarımıza ve feraset sahibi halkımıza güveniyoruz. Kenetlendiğimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan yürüdüğümüzde aşılamayacak bir engel görmüyoruz'

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, "Çıktığımız bu yolda önce Allah'a, sonra teşkilatlarımıza ve feraset sahibi halkımıza güveniyoruz. Kenetlendiğimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan yürüdüğümüzde aşılamayacak bir engel görmüyoruz." dedi.

Başkan Yıldız, parti binasında düzenlenen toplantıda, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun görmesiyle kendisinin il başkanlığı görevine layık görüldüğünü söyledi.

Çanakkale'nin çok önemli bir il olduğunu ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:

"Bizlere butoprakları vatan kılan, aziz şehitlerimizi şükranla minnetle verahmetle anıyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum. CHP'nin1961 yılına kadar tek bir milletvekili dahi çıkaramadığımerkez sağ bir siyasi anlayışın mirasçısı olmaktan, şehitbaşbakanımız Adnan Menderes'le siyaset yapmanın şerefine nailolmuş dedelerimizin ve Bayramiçli Mehmet Akif'in torunlarıolmaktan gurur duyuyoruz. Kanlarıyla tarih yazan, Çanakkalegeçilmez dedirten 253 bin şühedanın yattığı, Cumhuriyetimizinkurucusu Anafartalar kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ün gaziolduğu bu aziz topraklarda yaşayan bizler sorumluluklarımızınfarkındayız."

Görev ve sorumluluklarının farkında olduğunu belirten Başkan Yıldız, "Hendek kazan teröristler kahramanMehmetçiğimiz ve polislerimiz tarafından imha edilirken, Truvaatına beyaz fular asıp savaşı durdurun açıklaması yapılandeğil, PKK'nın siyasi sözcüsü HDP barajı geçti diye şükürpilavı dağıtılan değil, şehrin seçilmiş milletvekilinin 'PYDkomşumuz olsun' diye açıklama yapabildiği değil, yeni MehmetAkifler yeni Mustafa Kemaller yetiştiren, Çanakkale ruhunu ve 15Temmuz ruhunu yaşayan ve yaşatan bir Çanakkale için mücadeleedeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Çocuklarımız, geleceğimiz, vatanımız, milli birlikve beraberliğimiz için mücadele edeceğiz." diyen Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu anlamda Çanakkale'dealacağımız her bir oyun ülkemizin geleceği açısından arzettiği önemi biliyoruz. Çıktığımız bu yolda önce Allah'a,sonra teşkilatlarımıza ve feraset sahibi halkımıza güveniyoruz.Kenetlendiğimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ınyolundan yürüdüğümüzde aşılamayacak bir engel görmüyoruz.2019 yılında önümüzde iki tane seçim olacak. Hem belediyeseçimlerini hem de genel seçimleri çok önemsiyoruz. Tümilçelerde iddialıyız. Her ilçenin belediye başkanlığınıistiyoruz."
Kaynak: AA