3. Antalya Edebiyat Günleri

Etkinlik kapsamında verilecek onur ödülleri, Ahmet Telli, Adnan Özyalçıner ve İnci Aral'a takdim edilecek.

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Edebiyat Günleri etkinliği kapsamında verilecek onur ödülleri, Ahmet Telli, Adnan Özyalçıner ve İnci Aral'a takdim edilecek.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 26-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek 3. Antalya Edebiyat Günleri etkinliğinde verilen onur ödülleri için bu yıl 3 isim layık görüldü.

Bu yılın ödülleri, şair Ahmet Telli, edebiyatın farklı türlerinde eser veren Adnan Özyalçıner ile yazar İnci Aral'a takdim edilecek.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çağdaş ve yaşanabilir bir kentin sakinlerine ve konuklarına sundukları arasında doyurucu, zengin ve değerli bir edebiyat ortamının da olması gerektiğini bildirdi. Bu anlayışla başlayan Antalya Edebiyat Günleri'nin 3 yaşına girdiğini kaydeden Başkan Uysal, "Antalya, ona yakışan, canlı, değerli ve sürekli bir sanat ortamına sahip olmalıdır. Antalya Edebiyat Günleri'nin amacı, Antalya'yı canlı bir edebiyat şehri yaparken onun edebiyatta daha çok yer almasını sağlamaktır." ifadesini kullandı.

Onur ödülleri, 27 Nisan 2018 tarihinde Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenecek gecede verilecek.

Kaynak: AA