Gebze'de 8 Bin 500 Öğrenciye Bisiklet Hediye Edildi

Gebze Belediyesi tarafından 8 bin 500 beşinci sınıf öğrencisine bisiklet hediye edildi.

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda bisiklet dağıtım törenine, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan katıldı.

Belediye Başkanı Köşker, açılış konuşmasında, Gebze'nin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi.

Kentin gelişimi sürerken gençleri ve çocukları da unutmadıklarını dile getiren Köşker, "Bu ilerleyişi sürdürecek gençlerimize sahip çıkmalıyız. Onları ne kadar iyi eğitirsek geleceğimiz de bir o kadar parlak olur. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlayan dünya devleti olma vizyonumuzu gençler devam ettirecek." diye konuştu.

Köşker, çocukların eğitimlerine ve sosyal gelişimlerine destek olmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını vurgulayarak, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm beşinci sınıf öğrencilerimize bisiklet hediye ediyoruz. Tam 8 bin 500 öğrencimiz bugün bisiklet hayallerine kavuşuyor. Kazasız belasız binmelerini ve güzel bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından akrobasi gösterisi gerçekleştirildi.

Programın sonunda protokol mensupları öğrencilere bisikletlerini hediye etti.

Kaynak: AA