Çukur 27. Yeni Bölüm Fragman (30 Nisan 2018)

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur 27. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Çukur 27. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Çukur 27. yeni bölüm 30 Nisan 2018 Pazartesi günü ekranlara gelecek. İşte Çukur 27. yeni bölüm 1. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Çukur 27. Yeni Bölüm Fragman (30 Nisan 2018)
Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümü büyük merak ve heyecanla bekleniyor.

Gerilim ve heycanın bir an olsun dinmediği Çukur'un yeni bölümü için ilk görüntüler resmi sayfalardan yayınlandı. Çukur 27. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Show Tv - Sevilen dizi Çukur 27. yeni bölüm 30 Nisan 2018 Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Çukur 27. Yeni Bölüm 1. Fragmanı



Çukur, uçurumun eşiğine doğru sürükleniyordur. Koçovalılar ile Vartolu arasındaki mücadele artık İdris Koçovalı ile Vartolu arasında yaşanmaktadır. 

Vartolu, Çukur’u ele geçirmek için hamleler yaparken asıl büyük darbeyi İdris Koçovalı’dan alır. İdris, Saadet’i evlendirmeye kararlıdır ve mahallenin kalbinde herkesi düğüne davet eder.

Çukur 27. Yeni Bölüm Fragman (30 Nisan 2018)

Bu sırada Yamaç, bir yanda Vartolu ile babası arasındaki mücadelede dengeyi sağlamaya çalışırken, öteki yanda Sena ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışır. Ancak sırlar, aşıklar arasındaki mesafeyi daha da açacaktır.

Emrah, Nazım ve Vartolu ile iş birliği yapmaya yeşil ışık yakan Selim’in ise Çukur’u nasıl bir fırtınaya sürükleyeceği soluksuz beklenecek.

Çukur 27. Yeni Bölüm Fragman (30 Nisan 2018)