Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şubesi 9. Olağan Genel Kurulu

Afyonkarahisar'da Türk-İş'e Bağlı Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şubesinin 9. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar kent merkezinde bir otelde gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Belediye İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Erol, Türkiye'nin olağan üstü bir dönemden geçtiğini kaydetti.

Erol, "Sendikal çalışmalara her geçen gün daha da çok önem vermeliyiz. Bir çalışanın sorunu varsa kendi içinizde alabildiğince eleştirin. Ama kendi arkadaşlarınızı kırmadan inceltmeden sorunlarını şikayetlerini sonuca bağlayın ki birlik beraberliğinizi göstermiş olursunuz. Özellikle Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası çalışanları bu ülkeye lazım. Bunu hem yaptıklarıyla gem de hizmetleriyle gösteriyor ve göstermeye devam edeceklerdir." dedi.

Belediye-İş Sendikası Genel Sekteri Nihat Ayçiçek ise Afyonkarahisar Şubesinin sendikal faaliyetler ve duruş anlamında çok saygın bir yeri olduğunu dile getirdi.

Yapılan seçimlerin ardından ise tek liste ile seçime katılan mevcut başkan Yücel Şahin, Belediye–İş Afyonkarahisar Şube Başkanı olarak seçildi.

Kaynak: AA