Turkcell Global Bilgi Evden Çalışma Modeliyle Büyümeyi Sürdürecek

Şirket, halihazırda 234 olan evden çalışan müşteri temsilcisi sayısını 500'e çıkarmayı hedefliyor Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Aynur: 'Üstün altyapımız sayesinde ofis ortamını eve taşıyarak özellikle kadınların ekonomiye katılmalarını sağlıyoruz. Evden çalışan müşteri hizmetleri yetkilisi sayımızı 500'e çıkartacağız'

Hayata geçirdiği "Evden Çalışan Müşteri Temsilcisi" iş modeliyle çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki prestijli organizasyonlarından Contact Center World tarafından "En İyi Evden Çalışan Müşteri Temsilcisi Yapısı" ödülü kazanan Turkcell Global Bilgi, home agent altyapısını 2018'de daha da güçlendirecek.

Turkcell'in açıklamasına göre, şu an 234 kişilik bir ekibe ulaşan ve yüzde 90'ı kadın olan evden çalışan müşteri temsilcisi sayısının 500 kişiye çıkması hedefleniyor.

Çalışan memnuniyeti ve verimliliğini artırmak için tercih edilen evden çalışan müşteri temsilcisi modeli, yüksek kişisel yetkinliklere sahip ancak evden çalışmak isteyen kadınlar tarafından tercih ediliyor. Home Agent olarak evden çalışanlar, esnek ve dinamik yapı sayesinde özellikle kriz durumlarından etkili çözümler üretmek üzere önemli görevler üstleniyor.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Çağatay Aynur, klasik çağrı merkezi servislerinin ötesine geçerek hizmet verdiği markanın baştan uca müşteri deneyimini tasarladıklarını belirterek, hizmet verdikleri firmaların iş hedeflerine ortak olduklarını ve sektörel çözümleri ile müşteri deneyiminde fark yaratacak, hayranlık uyandıracak çözümler sunduklarını aktardı.

Aldıkları ödüller arasında "Dünyanın En İyi Müşteri Deneyimi Merkezi" ve "Avrupa'nın En İyi Çağrı Merkezi” bulunduğunu aktaran Aynur, "Hayata geçirdiğimiz Evden Çalışan Müşteri Temsilcisi/Home Agent iş modeli ile de önemli başarılar elde ettik. Üstün altyapımız sayesinde ofis ortamını eve taşıyarak özellikle kadınların ekonomiye katılmalarını sağlıyoruz. Evden çalışan müşteri hizmetleri yetkilisi sayımızı 500'e çıkartacağız." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA