Sakarya Milli Eğitim Müdürü Durmuş Göreve Başladı

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğünden Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Fazilet Durmuş görevine başladı.

Görevinin ilk gününde Bilecik ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri tarafından hizmet binası girişinde çiçeklerle karşılanan Durmuş, yaptığı açıklamada, hedeflerinin bugünden itibaren Sakarya'nın eğitimine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Güzel ülkenin bu müstesna şehrinde eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin heyecanı ve onurunu yaşadığını dile getiren Durmuş, "Başta Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu beyefendi olmak üzere kurum müdürlerimize, çalışma arkadaşlarıma, Sakarya maarif camiasına, sivil toplum kuruluşlarımıza selam ve saygılarımı arz ediyorum. Bu güzel şehre atanmış olmamın, şahsım, il, ilçe ve okul yöneticileri, öğretmen, veli ve başımızın tacı evlatlarımız için, şehrimizin ve ülkemizin yarınları için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kenti her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olacağını vurgulayan Durmuş, şunları kaydetti:

"Paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek amacında, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle görevi devraldığım Sayın Pervin Töre hanımefendiye de Sakarya'da eğitime dair yapmış olduğu katkı ve hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum.Bilgiye ulaşmanın oldukça kolaylaştığı günümüzde evlatlarımızı bilge bireyler olarak yetiştirme çabasında olacağız. 2023 vizyonu içerisinde eğitim hedeflerine yetiştirdiğimiz bu gençler sayesinde ulaşacağız. 2053, 2071 vizyonunu gerçekleştirecek gençleri yetiştireceğiz. Geleceğin güçlü Türkiye'si, milli, manevi değerlerimizi önceleyen, ailesinin, sosyal çevresinin, milletin, ümmetin, insanlığın sorunlarına duyarlı, sorunları çözmeye aday gençlerimizin omuzları üzerinde yükselecektir."

Kaynak: AA