Mardin'de 'Kişisel Gelişim Günleri' Etkinliği

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaman: 'Bir hafta boyunca sınava hazırlanan gençlerimizi kişisel gelişim uzmanları ile bir araya getireceğiz'.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezince düzenlenen "Kişisel Gelişim Günleri" etkinliği başladı.

Sınavlara hazırlanan gençlerin moralini yüksek tutmak amacıyla bir hafta boyunca devam edecek etkinliklerde, alanlarında tanınmış kişisel gelişim uzmanları gençlerle bir araya gelecek.

Bu kapsamda Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda Motivasyon Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Gökhan Müftüoğlu, "Senin Hayaline İhtiyacımız Var" söyleşisi gerçekleştirdi.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, belediye olarak her zaman gençlerin yanında bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını kaydetti.

Çeşitli etkinliklerle gençlerin yanında olduklarını ve onları bir hafta boyunca kişisel gelişim uzmanlarıyla buluşturacaklarını aktaran Yaman, şu ifadeleri kullandı:

"11. ve 12. sınıflar ile mezun olup sınava girecek olan öğrenciler için önemli bir döneme girdik. Kişisel Gelişim Günleri kapsamında bir hafta boyunca sınava hazırlanan gençlerimizi kişisel gelişim uzmanları ile bir araya getireceğiz. Programa ilgi yoğun. Gençlerin heyecanını biraz daha azaltmak, motivasyonunu artırmak istiyoruz. Sınavlarda nasıl davranmaları ve sorular karşısında neler yapmaları gerektiği gibi konularda eğitimler veriyoruz."
Kaynak: AA