MARBLE - İzmir Uluslararası Doğaltaş Ve Teknolojileri Fuarı'nın Ardından

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na katılan İscehisarlı firmaların fuarın ilk gününden son gününe kadar yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldiğini belirtti.

Öztabak, gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarda 40 firma ile Afyonkarahisar'ı temsil eden İscehisar mermercilerinin adeta fuara damgasını vurduğunu söyledi.

Dünyada sadece İscehisar'da çıkan "Afyon mermeri"nin önemini belirten Öztabak, fuardaki İscehisarlı mermer firmalarını tek tek ziyaret ettiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"İscehisarlı firmalarımız, fuarın ilk gününden son gününe kadar yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Stantlara başta Suudi Arabistan ve Irak olmak üzere Amerika, İngiltere, Avusturalya, Ukrayna, Fransa, Hindistan ve Çin'den ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Fuarın en güzel yerlerinde kurduğu stantlarla ziyaretçilerin ilgisini çeken İscehisarlı firma yetkililerine ilçemizi en güzel şekilde temsil ettikleri için teşekkür ettik ve fuarın verimli geçmesi temennisinde bulunduk."

Kaymakam Öztabak, fuarda kendisine eşilik eden İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Metin Mercan ve İscehisar Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Muhammet Bacaksız'a teşekkür etti.

Kaynak: AA