Engelli Öğrenciden Afrin'e Mesaj

Uşak Merkez Sultan Halil Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi bedensel engelli Mehmet Emre Özdemir, Zeytin Dalı Harekatına destek olmak için arkadaşlarının ve öğretmenlerinin yardımıyla bir koreografi düzenledi.

Engelli Öğrenciden Afrin'e Mesaj
Asker olmak istediğini ancak bedensel engelli olmasından dolayı bunu mümkün olmayacağını belirten Özdemir; " Zeytin dalı Harekatı’nda görev yapan asker ağabeylerimizin yanında olduğumuzu, vatanımızın milletimizin 7 den 70’e bir olduğumuzu göstermek için böyle bir koreografi yapmak istedim. Asker olamazsam ben de böyle destek olurum diye düşündüm" dedi.

Sultan Halil Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet Öğretmeni Murat Baki Akyürek konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Her türlü terör örgütünün karşısındayız Kahraman ordumuzun Kahraman Mehmetçiğimizi yanındayız Mehmetçiğimiz yüreğinin gücünü bileğinin gücünü dünyaya duyurdu. Öğrencilerimiz Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla bu gösteriyi hazırladılar"

Sultan Halil Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Engin Ural Yurtiçinde ve yurtdışında canlarını ortaya koyup vatanımızı her türlü düşmandan koruyan Kahraman ordumuzun her zaman kayıtsız şartsız yanında olduklarını belirtti.

Ural;" Yapmış olduğumuz bu çalışma ile kahraman Mehmetçiğimizi Kahraman Mehmetçiğimizi olan desteğimizi gösterdik bizler her zaman her yerde Mehmetçiğimizin yanındayız ve destekçisiyiz" dedi.

Okul Müdürü Ulaş Akıncı da, konuyla ilgili olara şu ifadeleri kullandı; "Engelli öğrencimiz Mehmet Emre Özdemir zeytin dalı koreografisi yapmak istediğini Türk askerine böyle bir destek vermek istediğini söyleyince biz de tüm öğrencilerim izle buna destek verdik. Diğer öğrencilerimize de sorduğumuzda Tüm öğrencilerimiz bu koreografi de görev almak istediklerini bildirdiler. 150’den fazla öğrencim izle bu koreografiyi gerçekleştirdik. Sultan Halil Yiğit Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olarak tüm öğretmenlerimiz personelimiz ve öğrencilerimizle Türk ordusunun ve devletimizin yanında olduğumuzu gerekirse biz de askere giderek destek verebileceğimizi belirtmek istiyorum"
Kaynak: İHA