Doç. Dr. Şükrü Selim Has Düzenlenen Törenle Anıldı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Erciyes Üniversitesi Eski Genel Sekreter Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şükrü Selim Has için görev yaptığı fakültenin önünde tören düzenlendi.

Doç. Dr. Şükrü Selim Has Düzenlenen Törenle Anıldı
Cenaze törenine Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Eski Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ve Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak, dekanlar, yüksekokul ve enstitü müdürleri ile Doç. Dr. Şükrü Selim Has’ın yakınları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan törende İl Müftüsü Şahin Güven dua ettirdi. Ardından yapılan konuşmalarda ise İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Erciyes Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ile vefat eden Doç. Dr. Şükrü Selim Has’ın yakınları, Şükrü Selim Has hocanın iyi bir kişiliğe sahip, herkes tarafından sevilen bir kişi olduğunu söylediler.

Daha sonra Şükrü Selim Has’ın naaşı tekbirler eşliğinde cenaze aracına taşındı. Doç. Dr. Şükrü Selim Has, Mimarsinan Mahallesi Merkez Camiinde bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ise aile kabristanında toprağa verilecek.
Kaynak: İHA