Başkan Üzülmez, BOCCE Şampiyonlarını Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Okul Sporları Bocce spor dalında birinci olan Kartepe Ortaokulu öğrencilerini ve yöneticileri kabul etti.

Başkan Üzülmez, BOCCE Şampiyonlarını  Ağırladı
Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hasan Gemici Spor Salonu arkasında bulunan Uluslararası Gençlik Merkezi açık sahada 16 okulun katıldığı BOCCE yarışmasında Kartepe Ortaokulu miniklerde ve yıldızlarda Kocaeli şampiyonu oldu. Yarışmada birinci olan öğrenciler ve okul yöneticileri Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Üzülmez başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, Kartepe Ortaokul Müdürü Sadık İskender, yarışma hakkında bilgi verdi. Gençlerin başarılı olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise, “Kartepemiz’de doğumdan vefata kadar hemşehrilerimiz için bütün hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Geleceğimiz olan Kartepeli gençlerimizin sağlık, bilinçli ve başarılı bireyler olarak yetişmesi bizler için çok önemlidir. Spor yapan gençlik her türlü kötü alışkanlıklardan korunmasının yanı sıra kendisine olan güveni artar, bununla birlikte başarıyı elde eder. Ülkemizin gelişmesinde, güçlenmesinde başarılı gençlerimize ihtiyacımız vardır. Bunun içinde belediye olarak spor branşlarının hepsini destekliyoruz, desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA