Başkan Tutal, Sofuhane Mahallesi Sakinleri İle Buluştu

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başkanla Hasbihal buluşmaları kapsamında Sofuhane Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tutal, Sofuhane Mahallesi Sakinleri İle Buluştu
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın mahalle buluşmalarına belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Sofuhane Mahallesi Muhtarı ile sakinleri katıldı.

Programda konuşan Başkan Tutal, “Yaptığımız çalışmaları sizlerle birlikte gözden geçirmek ve kalan eksikliklerimizi, sizlerden gelen talepler doğrultusunda değerlendirmek için birlikteyiz” dedi.

Başkan Tutal, “Birim müdürlerimiz buradalar. Sizden taleplerinizi alacaklar, 2018 programı ve yaz döneminde eksiklerimizi tamamlayarak devam edeceğiz. Seydişehir boyutunda 55 mahallemizin kırsal ve merkez olmak üzere 52’sinde Hasbihal programlarımızı gerçekleştirdik. Kırsal mahallelerimizi tamamladık. Merkezde üç mahallemiz kaldı. Bu mahallelerimizden de taleplerimizi alarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Seydişehir’de hizmetlerimizi değerlendirdiğimiz zaman son 4 yılda yaptığımız çalışmalar ortada.

Büyük projelerle geldik ve elhamdülillah projelerimizi başlattık, tamamladık, devam ediyoruz. Belediyecilik hizmetlerini sizlerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Seydişehir’de hayata geçirdiğimiz projeler ve çalışmalarla hemşehrilerimize sunduğumuz farklı hizmetler ve sizlerden aldığımız destekle Seydişehir’i yaşam kalitesi yüksek bir şehir haline getirdik” dedi.

Görevde olduğu 4 yıllık zaman diliminde yapmış olduğu çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde Sofuhane Mahallesi sakinlerine aktaran Başkan Tutal, sunum sonunda vatandaşlardan gelen talep istekleri dinledi. Sofuhane Mahallesi Muhtarı Ramazan Demiray da düzenledikleri programdan dolayı Başkan Tutal’a teşekkür ederek, "Belediyemiz tarafından Seydişehir’e ve mahallemize ciddi manada çalışma yapıldı. Birim müdürlerimiz ve belediye başkanımızla istişare ediyoruz. 2018 yılında eksiklerimizin tamamlanacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA