Başkan Ataç Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli vatandaşlar ile hemen her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor
Eskişehirlilerin düğün, doğum gibi günlerinde mutluluklarını paylaşan Başkan Ataç, hastalık ve ölüm gibi kötü günlerinde de yanlarında oluyor. Bu kapsamda ziyaretlerini sürdüren Ataç, taziye ve geçmiş olsun ziyaretleri kapsamında Batıkent, Yukarı Söğütönü ve Şeker Mahallesi’nde vatandaşların evlerine konuk oldu. Batıkent Mahallesi’nde ikamet eden Kılıç ailesini ziyaret eden Başkan Ataç, burada diyaliz hastası olan ve geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir kaza sonucunda vücudunda kırıklar oluşan İsmail Kılıç’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Kılıç ailesine ziyaretinin ardından Ataç, Yukarı Söğütönü Mahallesi’nde iki aileye taziye ziyaretlerinde bulundu. Ataç öncelikle Şahan ailesini ziyaret ederek baba Ahmet Şahan’ı kaybeden aileye başsağlığı diledi. Aynı mahallede diğer taziye ziyaretini gerçekleştiren Ataç, Necdet ve Nail Şentürk’ün evlerine konuk oldu. Ataç burada ise anneleri Fatma Şahan’ı kaybeden aileye sabırlar diledi. Başkan Ataç’ın taziye ziyaretleri kapsamında bir sonraki durağı ise Şeker Mahallesi’nde ikamet eden Öden ailesinin evi oldu. Ataç, eşi Bünyamin Öden’i kaybeden Kevser Öden’e başsağlığı temennisinde bulundu.

"Aile olmanın gereği budur"

Ziyaretler hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Biz Tepebaşı olarak bir aile olduğumuzu hep söylüyoruz. Aile demek sadece güzel, keyifli günlerde değil, zor ve acı günlerde de birlikte olmayı gerektirir. Biz de ailemizin tüm fertlerini zor günlerinde yalnız bırakmıyoruz. İyi zamanda da zor zamanda da bir aradayız, aile olmanın da gereği budur” şeklinde konuştu.

Başkan Ataç’ı misafir eden aileler de ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür etti.
Kaynak: İHA