Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dinar ilçesinde okullar arasında düzenlenen futsal müsabakaları sona erdi.

Dinar Gençlik Hizmetleri ve Spor ile Milli Eğitim müdürlükleri iş birliğiyle düzenlenen Küçük Kızlar ve Erkekler Futsal Müsabakaları tamamlandı.

Dinar Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Doğan Çakır, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, güzel ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuva sonunda Fatih Ortaokulu kız ve erkek takımlarının birinci olduğunu kaydetti.

Fatih Ortaokulu kız ve erkek futsal takımlarının elde ettikleri birincilikle Afyonkarahisar’da yapılacak olan final grubu maçlarına katılmaya hak kazandığını belirten Çakır, şunları söyledi.:

"Yarışmaya katılan tüm takımların sporcularını, hocalarını ve okul idarecilerini tebrik ediyoruz ve final grubu maçlarında başarılar diliyoruz. Arıca Müsabakaların ilçemizde oynanmasında emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü, Dinar Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağılık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerine teşekkür ediyoruz."

- Kaymakam Keklik, öğrencilerle fidan dikti

Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, ilk ve ortaokul öğrencileriyle fidan dikti.

Dazkırı’ya bağlı Kızılören köyünde gerçekleştirilen fidan dikme programına, Dazkırı Kaymakamı Keklik de katıldı.

Keklik, öğrencilerle çam ve sedir fidanı diken Keklik,

Etkinliğe, köy muhtarları, Kızılören İlkokulu ve Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, veliler ve taşımalı sistem servis şoförleri de katıldı.

Kaynak: AA