Muğla'da 'Anadolu Medya Buluşması'

TGF Genel Başkanı Karaca: 'Gazetecilerin bir araya gelerek sorunlarını ve çözümlerini masada tartışması çok güzel bir olay'.

Muğla'da 'Anadolu Medya Buluşması'
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, gazetecilerin bir araya gelerek sorunlarını ve çözümlerini masada tartışmasının çok güzel bir şey olduğunu bildirdi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Karaca, Marmaris’teki bir otelde düzenlenen "Anadolu Medya Buluşması" programında, Anadolu'da görev yapan gazetecilerin turizmin geliştiği ilçede bir arada olmasının önemine işaret etti.

Gazeteciler için program yapanlara her zaman destek olacaklarını aktaran Karaca, "Toplantıya parti ayrımı yapmadan katıldık. Gazetecilerin bir araya gelerek sorunlarını ve çözümlerini masada tartışması çok güzel bir olay." ifadesini kullandı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, yerel basının mensuplarını bir araya getirerek ilçenin tanıtımına katkıda bulunduklarını söyledi.

Acar, yarın ilçede çalıştaya katılması beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gazetecilerin sorularını da yanıtlayacağını kaydetti.

Kaynak: AA