Beyşehir'de İlçe Müftüleri Toplantısı

Beyşehir ilçesinde ilçe müftüleri toplantısı düzenlendi.

Beyşehir'de İlçe Müftüleri Toplantısı
Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından bir otelde gerçekleştirilen toplantı, Konya’da görev yapan ilçe müftülerini biraraya getirdi.

Toplantıya başkanlık eden Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, yaptığı konuşmada, Beyşehir İlçe Müftülüğü ile toplantıya katkıda bulunan tüm kurumlara teşekkür etti.

Müftü Akpınar, her ay Konya’nın bir ilçesinde bu toplantıları gerçekleştirdiklerini ve yürütülen faaliyetlerle ilgili olarak ilçe müftüleriyle istişare ettiklerini söyledi.

Beyşehir ilçesinin de tanıtıldığı bir sunumun gerçekleştirildiği toplantıda konuşan Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ise, Konya’nın ilçelerinde görev yapan ilçe müftülerini Beyşehir’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam Özdemir, "Üstlendiğiniz görev ve sorumluluğunuz çok zor. Bu anlamda Allah hepinize kolaylık versin diyorum, yaptıklarınız ve yapacaklarınız için de sizlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu da, yaklaşan mübarek ramazan ayı dolayısıyla İlçe Müftülüğü olarak yerine getirecekleri vazifeleri tekrar gözden geçirdiklerini belirterek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA