1 Ay Önce Evlendiği Karısını Öldürüp İntihar Etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 1 ay önce evlendiği eşini başına sert bir cisimle vurarak öldüren koca, daha sonra evin çatı katında bileklerini kesip, kendini asarak intihar etti.

1 Ay Önce Evlendiği Karısını Öldürüp İntihar Etti
Olay, Akarca Mahallesi 840 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çiftin komşuları uzun süre kapıyı çalmalarına ve seslenmelerine rağmen yanıt alamadıkları Abdulvahap Bektaş (56) ile eşi Sevil Bektaş’ı (43) merak etti. Evin balkon ve penceresinden içeriye bakan ve bir şey göremeyen komşular, camı kırarak içeriye girdi. Koridorda Sevil Bektaş’ın kanlar içinde yattığını gören komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, Bektaş’ın kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

Polis ekipleri, evde yaptığı incelemede çatı katında Abdulvahap Bektaş’ı da el bilekleri kesilmiş ve tavana asılı halde buldu. Yapılan incelemede Abdulvahap Bektaş’ın eşini öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi. Hayatını kaybeden çiftin cenazeleri, Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan, 3 yıldır birlikte yaşayan çiftin, 16 Mart’ta nikah kıyarak evlendikleri öğrenildi.
Kaynak: İHA