İş Adamı Ay, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Çanakkaleli iş adamı Timur Ay, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Ay, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını söyledi.

Bu kapsamda, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için Çanakkale'den milletvekilliğine aday adayı olduğunu ifade eden Timur Ay, "Kader sözlükte ölçü miktar bir şeyi belirli bir ölçüyle yapmak ve belirlemek anlamındadır. Cenabı Allah'ın ezelden ebede, olacak şeylerin zamanını, yerini, özelliklerini, niteliklerini ve nasıl olduklarını ezeli ilmiyle önceden bilip takdir etmesidir. Evet kader bizi, buraya, bu kutsi yola kadar getirmiştir. Bugün omuzlarımızdaki bu yükü, dağlara emanet edilmeyip de bizlere yüklenen ve tevdi edilen o ağır yükü hepimizin hissetmeye ve emanet bilincini yeniden kuşanmaya çok ama çok ihtiyacımız var." dedi.

"Göğsümüze emanet edilen imanın, kalbimize emanet edilen ihsanın, aklımıza emanet edilen idrakın gereğini hepimizin yapmamız gerektiği düşüncesindeyim" diyen Ay, "Zamana ve insana dair güvensizlik söylemlerine aldanmadan, pes etmeden, cesaretimizi yitirmeden emin insanlar olmak için çaba sarf etmeliyiz . Dürüstlük, sadakat, merhamet ve adalet birer hayal değildir. Bunlar sadece önemli insanlara verilen birer erdem de değildir. Aksine her insanın ulaşabilmek için elinden gelen gayreti sarf etmesi gereken erdemlerdir. Biz de buna istinaden, erdemlilik bilinciyle bu yüce milletin vekili olabilmek adına bu kutsi yola çıktık. İyi niyetler ve temiz duygularla bu millete ve insanlığa hizmet etmek için aday adaylığımı açıklıyorum. Hayırlı olsun, Allah yolumuzu açık etsin." ifadelerini kullandı.

İş adamı Timur Ay, daha sonra aday adaylığı başvuru formunu İl Başkanlığına teslim etti.

Kaynak: AA